Friday, March 4, 2011

ptoz largh wanita kesygn ku

one is better then two,
hahaha 
matlamat bebal sial,
akhirnya kau solo balik mcm dulu,
sound is very nice,
hmm tpy yang pelik,
nape ary ni aku ptoz aku terus jmpa yang baru,
??
aku pelik2,
dunia2,
mcm mane largh boley idup aku mcm ni,
hmm bdway thank allah sbb bgy aku satu dugaan yang hebat mcm ni,
hmm skarang aku bkan lagi dgn izzati but aku dgn claudia ashley anthony ataw nama melayu nye ialah nur asliah amira,
aku rndu dia sgt2,
hmm 
itu jew largh cerita kau ary ni,
papai

Saturday, February 19, 2011

rndu sgt2 dgn nurul izzati mohd roslan,

hye semua,
hmmm ini yang aku nak bgy tau,
sbnrnya, aku rndu sgt2 dgn nurul izzati bt mohd roslan,
hmm bila dai nak balik,
aku rndu sgt2 at dia,
hmm mnggu dpn hope dia balik,
dia selamat,
aku rndu dia gila2,
aku arap dia xdew pape,
bulan tiga ni mase untuk aku lepaskan rndu pada dia,
rndu yang xterhingga,
syg nurul izzati bt mohd roslan selamanya

Friday, February 4, 2011

isteri ku yang tercnta...

wargh, cumel nya dax ni!!!!!!!!!
sape eak??
ha, ni largh wife aku kot...
hahaha, 
nama dia nurul izzati bt roslan,
sy syg dia sgt2,
hnye dia jew yang wat i gmbira dikala i sedih,
dia largh yang watkan rase bhgia i yang dah lama hilang tmbul kmbli..
i promise pada bumi..
i akan jaga dia baik2 n i akan kawin dgn dia satu ary nanti...
u all jgn cuba2 nak rmpas hak milik i k...
dia hak milik kekal amirul anuar...
aku suka dgr suara dia yang cumel tu,
yang selalu ketawa.
n yang selalu wat aku ketawa,
gmbira nya aku dgn dia...
aku nak dah xnak ulangi kesalahan ku yang dulu...
andai aku xdew ptoz dgn dia..
aku anggap aku dan dia xdew jdoh,
tpy law boley bialargh dia jdy makwe dan isteri aku sampai aku mati,
ni jew largh citer aku..
penat nak tulis pnjng2 ..
byep..  

Monday, January 31, 2011

hidup, hidup!!!!! nape ko malang

kowng penah dgr x laki penah putuzkan pmpuan?
kowang dah selalu kenekan??
aku phm...
itu nama nya laki tu playboy...
tpy kowng penah dgr kew laki tu kene ptozkan dgn pmpuan??
xpenahkan...
ha tulargh aku..
aku ni playboy jgak kew??
knpa aku playboy??
aku xplayboy...
kowng tau x??
setiap kali aku ingn mncntai ssowng...
owng tu pasti tgglkan aku...
aku mmg mlng...
skarang minat aku pada pmpuan dah hilang...
ada x wanita yang cntakan aku??
yang tulus mnyayangi aku??
aku harap aku akan jmpa cnta sejati aku kali ni....
aku mnx dari mu ya allah,
temukan largh aku dgn seorang wanita yang alim ya allah...
aku mohon sgt2...
aku mahukan seorang wanita yang memahami ku...
harta, rupa n pangkat tidak kekal.
aku hnye ingn wanita yang mndorong ku masuk ke syurga dan dpt kmblikan ku kejlan yang benar..
itu jew sari aku..
sekian terima kasih..

Sunday, January 23, 2011

ini largh cerita ku sbnr

dilahirkan sbagai seorng yang slalu mlng...
ini largh aku,
knpa nasib aku mcm ni??
slalu mlng...
smpai aku dah jdy playboy...
slalunye owg playboy dia ptozkan dianya makwe...
tpy aku terbalik..
makwe aku ptozkan aku....
ini largh cerita idup aku...
sakit aty aku menahan semua dugaan ini...
xpe largh..
dah mmg nasib aku..
thank kpada pmce sbb sggp bce blog aku ni...
aku tau kowng xsimpati..
aku xkesah...
k lah..
ada cerita aku post agy k..
k byep..

Saturday, January 22, 2011

knpa eak??

semalam tepat pada pukul 2 pagi...
talipon ku berbunyi...
wonderpets...
itu tndanya mct dtg...
setelah tiba aku ditalipon...
aku membuka mct dan membaca mct itu..
dr aida...
owh, gembira dlm aty aku bila dpt mct dr dia...
tpy malang gembira itu bertukar sedih pabila dia menulis
"bncy b gyla2"
aku terperanjat lalu air mata ku keluar...
adkh dia bnci kan aku??
adkh dia xsyg aku???
tpy kenapa??
aku buntu...
aku sedih...
nape aku dibenci...
knpa??
aku nak jew bls mct tu..
tpy syg aku xdew kedit...
aida, aku nak kau tau yang aku dah mula mencintai mu..
aku nak berubah belajar menyayangi kamu...
aida, aku hnye ingin kamu..
andai kita ada jdoh, mngkn kita lama...
sy syg awk seorang...

Thursday, January 20, 2011

Kiriman ku Blog baru

hye semua,
assalamualaikum...
ini blog aku yang dikira2 adlh blog yang ke-6..
xbyk blog aku...
yelargh aku ni owg yang cuba untuk lebih baik..
aku ini seorang pemuda yang xreti nak buat blog ni...
hmm nama ku sedia maklum..
amirul anuar...
ini blog akan mngisahkan cerita tntg aku dan dia...
law nak tau siapa dia..
lu pk argh sendiri..
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
 
Copyright © cinta terakhir bagi ku
Blogger Theme by BloggerThemes Sponsored by Internet Entrepreneur